понеділок, 9 квітня 2012 р.

Інструкція до життя

Тебе не забезпечили інструкцією для життя в момент твого народження. А якби ти її отримав, то вона виглядала б так:
1. Ти отримаєш тіло. Воно може тобі подобатися або не подобатися, але це єдине, що точно буде в твоєму розпорядженні до кінця твоїх днів.
2. Тобі доведеться вчитися в школі під назвою «Життя на Планеті Земля». Кожна людина і кожна подія - твій Універсальний Учитель.
3. Не існує помилок, тільки уроки. Невдачі - невід'ємна частина успіху. Жертв немає - є тільки студенти.
4. Урок буде повторюватися в найрізноманітніших формах, поки не буде засвоєний повністю. Якщо не засвоїш легкі уроки - вони стануть важче. Коли засвоїш - перейдеш до наступного уроку.
5. Зовнішні проблеми - точне відображення твого внутрішнього стану. Якщо зміниш свій внутрішній світ, зовнішній світ так само зміниться для тебе. Біль, туга, відчуття порожнечі всередині - це спосіб, який Природа використовує, щоб привернути твою увагу.
6. Ти зрозумієш, що урок засвоєний, коли твоя поведінка зміниться. Мудрість досягається практикою.
7. Немає місця краще ніж «тут». «Там» нітрохи не краще ніж «тут». Коли твоє «там» стане «тут», ти отримаєш інше «там», яке знову буде здаватися краще, ніж «тут».
8. Інші - всього лише твоє відображення. Ти не можеш любити або ненавидіти те, що є в інших, якщо це не відображає твоїх власних якостей.
9. Життя майструє раму, а картину пишеш ти. І тобі не вдасться залишити її незакінченою.
10. Ти отримаєш все, що захочеш. Потрібно тільки вибрати собі таке оточення, яке дасть тобі сили та енергії для досягнення мети.
11. Міняй в своєму житті те, що можеш змінити. Шукай сили прийняти те, що змінити не можеш і проси мудрість, щоб відрізнити одне від іншого.
12. Ти забудеш про все це, коли захочеш покрасуватися перед собою або іншими.
13. Ти згадаєш про це, коли цього захоче твоє серце.

Немає коментарів:

Дописати коментар