пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Вогняна мавпа наближається (2016 рік)

http://ua-relax.blogspot.com/
2016 рік - це рік вогняної/червоної мавпи. Вважається, що люди народжені в рік мавпи доволі творчі, наділені оригінальною неперевершеною фантазією, доволі вигадливі і непередбачливі. Інколи це призводить до того, що деякі люди намагаються обходити мавп стороною, особливо люди народженя в роки кроля, козла та барана. Передбачається, що 2016 рік буде доволі позитивним і принесе успіх тим хто докладе певних зусиль до досягнення поставлених собі цілей незалежно від того в рік якої тварюки він  чи вона народилися.



Слід згадати, що власне рік мавпи за східним календарем почнеться 8 лютого, тому не варто покладати великих надій на допомоги вогняної мавпи у січні :). Хоча астрологи прогнозують, що місяць напередодні року мавпи теж буде доволі яскравим і веселим. За словами незліченної кількості ворожох, астрологів, знахарів, карпатських мольфарів, волхвів особливо яскравою буде ніч з 31 грудня на 1 січня. Проте передбачається, що день першого січня буде дещо тьмяним через невдале розташування планет, зірок, магнітні бурі, сонячну активнысть і ще через чимало негативних факторів. Перший день нового року пройде для багатьох людей з головною біллю та нудотою. Чому так не зовсім зрозуміло, але ситуація з кожним 1 січня повторюється з року в рік століття з століття, не дивлячись на те чи це рік мавпи чи свинюки. В зв’язку з цим незрозумілим ослабленням самопочуття громадян, багато країн оголошують 1 січня вихідним, декого може непопустити і 2-го і 3-го січня. Як би там не було, але рекомендується для полегшення проходження початку нового року, менше вживати напитки із речовинами, що містять загадкову речовину з хімічною формулою С2Н5ОН.

Якщо ви мрієте про життєрадісних, веселих, творчих малюків, то 2016 рік ідеальний для народження. Власне сам початок китайського нового року (Ніч 8 лютого) ідеальний для зачаття дітей з неперевершеною фантазією. З них без сумніву вийдуть неординарні особистості, які не раз шоковатимуть своєю неординарністю батьків та оточуючих.

Якби там не було, але старі люди говорять, що як 2016 рік зустрінеш, то так його і проведеш. Тож готуємось до його зустрічі.



Якщо ви захочете когось привітати з новим роком, то загляньте  сюди.

Немає коментарів:

Дописати коментар